Διενεργείται σε οίνους προκειμένου να εκτιμηθεί η ποιότητα ενός οίνου βάση των χημικών παραμέτρων αλλά και της γευσιγνωσίας του οίνου από έμπειρο οινολόγο.
Η χημική ανάλυση συνοδεύεται από γευσιγνωστική σημείωση
Προσδιορίζονται οι εξής παράμετροι
- Ελεύθερο Θειώδες,
- Ολικό Θειώδες,
- pH,
- Ολική Οξύτητα,
- Πτητική Οξύτητα,
- Τρυγικό Οξύ,
- Μηλικό Οξύ,
- Γαλακτικό όξύ,
- Γλυκονικό όξύ,
- Ανάγοντα Σάκχαρα,
- Αλκοολικός Τίτλος,
- Γευσιγνωστική σημείωση
Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
Ανάλυση |
1-3
δείγματα |
4+
δείγματα |
ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ |
35 € |
25 € |
Μεθοδολογία – Αυτόματος Αναλυτής FTIR, Ιωδιομετρία, Γευσιγνωσία | ||
Απαιτούμενος Όγκος – 500 mL | ||
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 24-48 ώρες |