Διενεργείται σε γλεύκος αζύμωτο ή/και υπο ζύμωση προκειμένου να γίνει έλεγχος της σύστασης του γλεύκους αλλά και της πορείας της οινοποίησης.
Προσδιορίζονται οι εξής παράμετροι
- Baume,
- Αιθανόλη,
- Δυναμ. Αλκοολικός Τίτλος,
- Φρουκτόζη,
- Γλυκόζη,
- Ολικά Σάκχαρα,
- Στερεό Υπόλειμμα,
- pH,
- Ολική Οξύτητα,
- Πτητική Οξύτητα,
- Γλυκερόλη,
- Τρυγικό Οξύ,
- Μηλικό Οξύ,
- Γαλακτικό Οξύ,
- Αφομοιώσιμο Αζωτο (ΥΑΝ)
Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
Ανάλυση |
1-3
δείγματα |
4+
δείγματα |
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΓΛΕΥΚΟΥΣ |
20 € |
15 € |
Μεθοδολογία – Αυτόματος Αναλυτής FTIR | ||
Απαιτούμενος Όγκος – 200 mL | ||
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 12-24 ώρες |
(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η συμβουλευτική, μόνο παράθεση αποτελεσμάτων)