Διενέργεια χημικής ανάλυσης του προϊόντος για υπολογισμό του ενεργειακού και διατροφικού περιεχόμενου του οίνου (Θερμιδική – Ενεργειακή αξία (kJ/100 ml & kcal/100 ml), Υδατάνθρακες (g/100mL), Υπολειμματικά Σάκχαρα (g/100mL), Αλάτι (g/100mL) κτλ.
Δημιουργία της διατροφικής δήλωσης
Δημιουργία της λίστας συστατικών
Δημοσίευση της ηλεκτρονικής διατροφικής ετικέτας οίνου στο διαδίκτυο, προσβάσιμη στους καταναλωτές για απεριόριστο χρονικό διάστημα.
Πρόσβαση μέσω της πλατφόρμας wine-elabels.eu στις ετικέτες για οποιαδήποτε προσαρμογή των στοιχείων τους γιαένα έτος (χωρίς ετήσια συνδρομή το πρώτο έτος).
Μετάφραση σε όλες τις επίσημες γλώσσες της Ε.Ε
Δημιουργία κωδικού QR (QR-CODE) για εκτύπωση στην φυσική ετικέτα
Συμμόρφωση με τον κανόνα ώστε να μην παραβιάζονται οι απαιτήσεις σχετικά α) με την εμφάνιση πληροφοριών πωλήσεων ή μάρκετινγκ ή β) την παρακολούθηση των δεδομένων των χρηστών.
Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
Υπηρεσία : ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ (ΨΗΦΙΑΚΗΣ) ΕΤΙΚΕΤΑΣ ΟΙΝΟΥ ΜΕΣΩ QRCODE | Κόστος ανά ετικέτα (προ ΦΠΑ 24 %) από 1 έως και 3 δείγματα | Κόστος ανά ετικέτα (προ ΦΠΑ 24 %) από 4 δείγματα και άνω |
Χημική ανάλυση του οίνου: Αλκοολικός Τίτλος, Ολική Οξύτητα, pH, Στερεό Υπόλειμμα, Πολυόλες, Θερμιδική – Ενεργειακή αξία (kJ/100 ml & kcal/100 ml), Υδατάνθρακες (g/100mL), Υπολειμματικά Σάκχαρα (g/100mL), Αλάτι (g/100mL) Σημείωση: Λιπαρά & Πρωτεϊνες είναι σε αμελητέες ποσότητες βάση βιβλιογραφίας | ||
Δημιουργία της διατροφικής δήλωσης Δημιουργία της λίστας συστατικών1 Δημοσίευση της ηλεκτρονικής διατροφικής ετικέτας στο διαδίκτυο & παροχή του QR-CODE για απεριόριστο χρονικό διάστημα. 2 | ||
Συνολικό κόστος (άνευ ΦΠΑ) | 35 € | 30 € |
Μεθοδολογία – Αυτόματος Αναλυτής FTIR, AOAC OFF. METHOD, Αργυρομετρία Διαδικασία:Αποστείλετε τα δείγματα προς διενέργεια των απαραίτητων χημικών ανάλυσεων, δημοσιεύουμε τις ηλεκτρονικές ετικέτες, σας παρέχουμε τα QR-CODE για εκτύπωσή στην φυσική ετικέτα. Επιπλέον έχετε πρόσβασηστην επεξεργασία των στοιχείων της ετικέτας (π.χ. λίστα των συστατικών, ενεργειακά στοιχεία κτλ) μέσα από την αυτόματη πλατφόρμα wine-elabels.eu για χρονικό διάστημα ενός έτους. Η ετικέτα θα παραμείνει ορατή για τους καταναλωτές για απεριόριστο χρονικό διάστημα. Επεξεργασία των στοιχείων της ετικέτας μετά το τέλος τους ενός έτους μπορεί να γίνει είτε με νέα χημική ανάλυση είτε με δημιουργία συνδρομής στην πλατφόρμα. | ||
Απαιτούμενος Όγκος – 1 φιάλη οίνου | ||
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 48 ώρες |

Απαιτήσεις για την ετικέτα του κρασιού της ΕΕ
- Όλοι οι οίνοι που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι έχουν παραχθεί και επισημανθεί μετά από τις 8 Δεκεμβρίου 2023, θα είναι νομικά υποχρεωμένοι να παρέχουν στους καταναλωτές πληροφορίες για τις αλλεργίες, την ενέργεια, τα συστατικά και τη διατροφή στις ετικέτες τους.
- Οι πληροφορίες δυσανεξίας, αλλεργίας και ενέργειας πρέπει να εκτυπώνονται απευθείας στη φυσική ετικέτα του κρασιού. Οι πληροφορίες για τα συστατικά και τη διατροφή μπορούν να παρέχονται ηλεκτρονικά μέσω ενός κωδικού QR.
- Ο κωδικός QR δεν μπορεί να κατευθύνει τον καταναλωτή σε ιστοσελίδα με πληροφορίες μάρκετινγκ ή πωλήσεων ή σε ιστοσελίδα που επιτρέπει την παρακολούθηση των χρηστών.
Υποσημείωση
- Θα εχετε πρόσβαση στην επεξεργασία των στοιχείων της ετικέτας (π.χ. λίστα των συστατικών, ενεργειακά στοιχεία κτλ) μέσα από την αυτόματη πλατφόρμα wine-elabels.eu για χρονικό διάστημα ενός έτους. ↩︎
- Η ετικέτα θα παραμείνει online και προσβάσιμη από τους καταναλωτές για απεριόριστο χρονικό διάστημα. ↩︎
Σχετικά: