Η μέτρηση της θολερότητας χρησιμοποιείται τόσο στο γλεύκος όσο και τον οίνο.
Στο γλεύκος χρησιμοποιείται για να αξιολογήσουμε την ποιότητα της απολάσπωσης (στατική ή με επίπλευση)
Στον οίνο αξιολογείται ως δείκτης της διαύγειας του οίνου πριν την εμφιάλωσή του.
Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
Ανάλυση | 1-3 δείγματα | 4+ δείγματα |
Θολερότητα (μονάδες ΝΤU) | 5 € | 4 € |
Μεθοδολογία – Θολερόμετρο | ||
Απαιτούμενος Όγκος – 50 mL | ||
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 12 ώρες |