Διενεργείται σε οίνους προκειμένου να εκτιμηθεί η ποιότητα ενός οίνου βάση των χημικών παραμέτρων αλλά και της γευσιγνωσίας του οίνου από έμπειρο οινολόγο.
Η χημική ανάλυση συνοδεύεται από γευσιγνωστική σημείωση
Προσδιορίζονται οι εξής παράμετροι
- Ελεύθερο Θειώδες,
- Ολικό Θειώδες,
- pH,
- Ολική Οξύτητα,
- Πτητική Οξύτητα,
- Τρυγικό Οξύ,
- Μηλικό Οξύ,
- Γαλακτικό όξύ,
- Γλυκονικό όξύ,
- Ανάγοντα Σάκχαρα,
- Αλκοολικός Τίτλος,
- Γευσιγνωστική σημείωση
| Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
| Ανάλυση | 1-3 δείγματα | 4+ δείγματα |
| ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ | 35 € | 25 € |
| Μεθοδολογία– Αυτόματος Αναλυτής FTIR, Ιωδιομετρία, Γευσιγνωσία | ||
| Απαιτούμενος Όγκος – 500 mL | ||
| Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 24-48 ώρες | ||
