Διενεργείται σε οίνους μετά το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης προκειμένου να γίνει έλεγχος της σύστασης του οίνου της εξέλιξης της πορείας της οινοποίησης και το επίπεδο της θείωσης.
Προσδιορίζονται οι εξής παράμετροι
- Ειδικό Βάρος,
- Γλυκόζη,
- Φρουκτόζη,
- Ανάγοντα Σάκχαρα,
- Στερεό Υπόλειμμα,
- Αλκοολικός Τίτλος,
- Ολική Οξύτητα,
- pH,
- Πτητική Οξύτητα,
- Γλυκερόλη,
- Τρυγικό Οξύ,
- Μηλικό Οξύ,
- Γαλακτικό Οξύ,
- Γλυκονικό Οξύ,
- Ελεύθερο Θειώδες,
- Ολικό Θειώδες,
- Μοριακό Θειώδες
Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
Ανάλυση |
1-3
δείγματα |
4+
δείγματα |
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΙΝΟΥ & ΘΕΙΩΔΗ |
25 € |
19 € |
Μεθοδολογία – Αυτόματος Αναλυτής FTIR, Ιωδιομετρία | ||
Απαιτούμενος Όγκος – 200 mL | ||
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 12-24 ώρες |
(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η συμβουλευτική, μόνο παράθεση αποτελεσμάτων)