Διενεργείται σε οίνους μετά το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης προκειμένου να γίνει έλεγχος της σύστασης του οίνου και της εξέλιξης της πορείας της οινοποίησης.
Προσδιορίζονται οι εξής παράμετροι
- Ειδικό Βάρος,
- Γλυκόζη,
- Φρουκτόζη,
- Ανάγοντα Σάκχαρα,
- Στερεό Υπόλειμμα,
- Αλκοολικός Τίτλος,
- Ολική Οξύτητα,
- pH,
- Πτητική Οξύτητα,
- Γλυκερόλη,
- Τρυγικό Οξύ,
- Μηλικό Οξύ,
- Γαλακτικό Οξύ,
- Γλυκονικό Οξύ
Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
Ανάλυση | 1-3 δείγματα | 4+ δείγματα |
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΙΝΟΥ | 20 € | 15 € |
Μεθοδολογία– Αυτόματος Αναλυτής FTIR | ||
Απαιτούμενος Όγκος – 200 mL | ||
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 12-24 ώρες |
(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η συμβουλευτική, μόνο παράθεση αποτελεσμάτων)