Μετάβαση στο περιεχόμενο
Αναλυτικές & Συμβουλευτικές Υπηρεσίες στον τομέα της Οινοποιίας | Τηλ. 210.300.5723
Κύριο Μενού
Προφιλ
Εναλλαγή μενού
Το χημικo – οινολογικo εργαστήριο / εξοπλισμός
Υπηρεσίες
Εναλλαγή μενού
Πριν τον τρύγο
Εναλλαγή μενού
Προσδιορισμός βέλτιστης τεχνολογικής ωριμότητας
Προζυμωτικά
Εναλλαγή μενού
Αφομοιώσιμο άζωτο (ΥΑΝ)
Σάκχαρα
Εναλλαγή μενού
Προσδιορισμός σακχάρων (Baume, Brix, Φρουκτόζη, Γλυκόζη)
Ειδικό βάρος
Φρουκτόζη/Γλυκόζη
Ανάγοντα σάκχαρα
Σακχαρόζη
Αλκοόλη
Εναλλαγή μενού
Αλκοολικός τίτλος
Δυναμικός αλκοολικός τίτλος
Γλυκερόλη
Οξύτητες / Οξέα
Εναλλαγή μενού
pH (Ενεργός οξύτητα)
Ολική οξύτητα
Διορθωμένη πτητική οξύτητα
Τρυγικό οξύ
Μηλικό οξύ
Γαλακτικό οξύ
Γλυκονικό Οξύ
Ολικό θειώδες – Ελεύθερο θειώδες – Μοριακό Θειώδες
Μέταλλα/Στοιχεία
Εναλλαγή μενού
Σίδηρος
Χαλκός
Ασβέστιο
Κάλιο
Στερεό υπόλειμμα
Ολικές Πολυφαινόλες
Προεμφιαλωτικοί Έλεγχοι
Εναλλαγή μενού
Θολερότητα (μονάδες ΝΤU)
Τεστ προσδιορισμού Μπετονίτη (4 δοσολογίες) – Δοκιμή κολλαρίσματος
Έλεγχος πρωτεϊνικής σταθεροποίησης / Τεστ θέρμανσης
Έλεγχος Τρυγικής Σταθεροποίησης
Έλεγχος Οξειδωσιμότητας Οίνων (Browning & Pinking test)
Έλεγχοι μελλοντικών θολωμάτων
Θερμιδική – Ενεργειακή αξία οίνου
Δημιουργία ηλεκτρονικής διατροφικής ετικέτας οίνου (e-label) εναρμονισμένης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό EU 2117/2021
Πακέτα αναλύσεων
Εναλλαγή μενού
Πακέτα οινολογικών αναλύσεων για επαγγελματίες οινοποιούς (Οινοποιεία)
Εναλλαγή μενού
Προσδιορισμός βέλτιστης τεχνολογικής ωριμότητας
Βασικό πακέτο χημικής ανάλυσης γλεύκους
Αναλυτικό πακέτο χημικής ανάλυσης γλεύκους
Βασικό πακέτο χημικής ανάλυσης οίνου
Βασικό πακέτο χημικής ανάλυσης οίνου & θειώδη (ολικό, ελεύθερο, μοριακό)
Αναλυτικό πακέτο χημικής ανάλυσης οίνου
Αναλυτικό πακέτο χημικής ανάλυσης οίνου & θειώδη (ολικό, ελεύθερο, μοριακό)
Ολικό θειώδες – Ελεύθερο θειώδες – Μοριακό Θειώδες
Έλεγχος αντιοξειδωτικής προστασίας σε οίνους
Εκτίμηση κατάστασης ποιότητας οίνου
Προεμφιαλωτικός έλεγχος οίνου
Θερμιδική – Ενεργειακή αξία οίνου – Διατροφική Δήλωση
Δημιουργία ηλεκτρονικής διατροφικής ετικέτας οίνου (e-label) εναρμονισμένης με τον Ευρωπαϊκό Κανονισμό EU 2117/2021
Πακέτα οινολογικών αναλύσεων για ερασιτέχνες οινοποιούς
Εναλλαγή μενού
Διαθέσιμα πακέτα
Οδηγιες & συμβουλες οινοποιησης για αρχαριους
Συχνες ερωτησεις στον οινολογο (F.A.Q.)
Αγορά υπηρεσιών online
Τιμοκατάλογος / Συνοδευτικό έντυπο αποστολής δειγμάτων
Τιμοκατάλογος
Εναλλαγή μενού
Τιμοκατάλογος / Συνοδευτικό έντυπο αποστολής δειγμάτων
Δειγματοληψια / Παραλαβη δειγματων
Επικοινωνια
Εναλλαγή μενού
Επικοινωνια – Χαρτης
Ο λογαριασμός μου
Baume Brix Conversion Chart – Μετατροπή μεταξύ βαθμών BRIX (μπρίξ) και BAUME (μπωμέ)