Διενεργείται σε οίνους μετά το τέλος της αλκοολικής ζύμωσης προκειμένου να γίνει έλεγχος της σύστασης του οίνου και της εξέλιξης της πορείας της οινοποίησης.
Προσδιορίζονται οι εξής παράμετροι
- Ειδικό Βάρος,
- Γλυκόζη,
- Φρουκτόζη,
- Ανάγοντα Σάκχαρα,
- Στερεό Υπόλειμμα,
- Αλκοολικός Τίτλος,
- Ολική Οξύτητα,
- pH,
- Πτητική Οξύτητα,
- Γλυκερόλη,
- Τρυγικό Οξύ,
- Μηλικό Οξύ,
- Γαλακτικό Οξύ,
- Γλυκονικό Οξύ
Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
Ανάλυση |
1-3
δείγματα |
4+
δείγματα |
ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΟΙΝΟΥ |
20 € |
15 € |
Μεθοδολογία – Αυτόματος Αναλυτής FTIR | ||
Απαιτούμενος Όγκος – 200 mL | ||
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 12-24 ώρες |
(Στην τιμή δεν περιλαμβάνεται η συμβουλευτική, μόνο παράθεση αποτελεσμάτων)