- Διενέργεια χημικής ανάλυσης του προϊόντος για υπολογισμό του ενεργειακού και διατροφικού περιεχόμενου του οίνου (Θερμιδική – Ενεργειακή αξία (kJ/100 ml & kcal/100 ml), Υδατάνθρακες (g/100mL), Υπολειμματικά Σάκχαρα (g/100mL)
- Δημιουργία της διατροφικής δήλωσης
- Δημιουργία της λίστας συστατικών
- Δημοσίευση της ηλεκτρονικής διατροφικής ετικέτας οίνου στο διαδίκτυο, προσβάσιμη στους καταναλωτές για απεριόριστο χρονικό διάστημα χωρίς επιπλέον ετήσιες χρεώσεις
- Μετάφραση σε όλες τις επίσημες γλώσσες της Ε.Ε
- Δημιουργία κωδικού QR (QR-CODE) για εκτύπωση στην φυσική ετικέτα
- Συμμόρφωση με τον κανόνα ώστε να μην παραβιάζονται οι απαιτήσεις σχετικά α) με την εμφάνιση πληροφοριών πωλήσεων ή μάρκετινγκ ή β) την παρακολούθηση των δεδομένων των χρηστών.
Τιμή ανά δείγμα (προ ΦΠΑ 24 %) | ||
Υπηρεσία : ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ (ΨΗΦΙΑΚΗ) ΕΤΙΚΕΤΑ ΟΙΝΟΥ ΜΕ ΕΦΑΠΑΞ ΧΡΕΩΣΗ ΑΝΑ e-Label ΧΩΡΙΣ ΕΤΗΣΙΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ | Κόστος ανά ετικέτα (1 έως 3 ετικέτες) | Κόστος ανά ετικέτα (4+ ετικέτες) |
Χημική ανάλυση του οίνου: Αλκοολικός Τίτλος, Ολική Οξύτητα, pH, Στερεό Υπόλειμμα, Πολυόλες, Θερμιδική – Ενεργειακή αξία (kJ/100 ml & kcal/100 ml), Υδατάνθρακες (g/100mL), Υπολειμματικά Σάκχαρα (g/100mL), Αλάτι (g/100mL) Σημείωση: Λιπαρά & Πρωτεϊνες είναι σε αμελητέες ποσότητες βάση βιβλιογραφίας | ||
Δημιουργία της διατροφικής δήλωσης Δημιουργία της λίστας συστατικών1 Δημοσίευση της ηλεκτρονικής διατροφικής ετικέτας στο διαδίκτυο & παροχή του QR-CODE (φιλοξενία της ετικέτας για απεριόριστο χρονικό διάστημα χωρίς επιπλέον ετήσιες χρεώσεις) 2 | ||
Συνολικό κόστος (άνευ ΦΠΑ) | 40 € | 30 € |
Μεθοδολογία – Αυτόματος Αναλυτής FTIR, AOAC OFF. METHOD Διαδικασία: Αποστείλετε την φιάλη προς διενέργεια της χημικής ανάλυσης, συμπληρώνετε παράλληλα ένα απλό ερωτηματολόγιο που θα σας δοθεί μέσω e-mail (για τα στοιχεία του οίνου & του παραγωγού), ελέγχετε τα αποτελέσματα και την ηλεκτρονική ετικέτα, δημοσίευση από εμάς και παροχή QR-CODE για εκτύπωσή του στην φυσική ετικέτα. | ||
Απαιτούμενος Όγκος – 1 φιάλη οίνου | ||
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 48 ώρες |
Απαιτήσεις για την ετικέτα του κρασιού της ΕΕ
- Όλοι οι οίνοι που πωλούνται στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι οποίοι έχουν παραχθεί και επισημανθεί μετά από τις 8 Δεκεμβρίου 2023, θα είναι νομικά υποχρεωμένοι να παρέχουν στους καταναλωτές πληροφορίες για τις αλλεργίες, την ενέργεια, τα συστατικά και τη διατροφή στις ετικέτες τους.
- Οι πληροφορίες δυσανεξίας, αλλεργίας και ενέργειας πρέπει να εκτυπώνονται απευθείας στη φυσική ετικέτα του κρασιού. Οι πληροφορίες για τα συστατικά και τη διατροφή μπορούν να παρέχονται ηλεκτρονικά μέσω ενός κωδικού QR.
- Ο κωδικός QR δεν μπορεί να κατευθύνει τον καταναλωτή σε ιστοσελίδα με πληροφορίες μάρκετινγκ ή πωλήσεων ή σε ιστοσελίδα που επιτρέπει την παρακολούθηση των χρηστών.
Υποσημείωση
- Θα σας αποσταλλεί ηλεκτρονικά για να συμπληρώσετε μια απλή φόρμα / ερωτηματολόγιο για τα στοιχεία του παραγωγού και του οίνου ↩︎
- Η ετικέτα θα παραμείνει online για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί ο παραγωγός (απεριόριστο) χωρίς επιπλέον ετήσιες χρεώσεις ↩︎
Σχετικά: