Εκτίμηση κατάστασης ποιότητας οίνου

Διενεργείται σε οίνους προκειμένου να εκτιμηθεί η ποιότητα ενός οίνου βάση των χημικών παραμέτρων αλλά και της γευσιγνωσίας του οίνου από έμπειρο οινολόγο.

Η χημική ανάλυση συνοδεύεται από γευσιγνωστική σημείωση

Προσδιορίζονται οι εξής παράμετροι

  • Ελεύθερο Θειώδες,
  • Ολικό Θειώδες,
  • pH,
  • Ολική Οξύτητα,
  • Πτητική Οξύτητα,
  • Τρυγικό Οξύ,
  • Μηλικό Οξύ,
  • Γαλακτικό όξύ,
  • Γλυκονικό όξύ,
  • Ανάγοντα Σάκχαρα,
  • Αλκοολικός Τίτλος,
  • Γευσιγνωστική σημείωση
Τιμή ανά δείγμα  (προ ΦΠΑ 24 %)
 

Ανάλυση

1-3

δείγματα

4+

δείγματα

ΕΛΕΓΧΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
 

35 €

 

25 €

Μεθοδολογία – Αυτόματος Αναλυτής FTIR, Ιωδιομετρία, Γευσιγνωσία
Απαιτούμενος Όγκος – 500 mL
Χρόνος Επίδοσης Αποτελεσμάτων – 24-48 ώρες