
Οινολογικό Εργαστήριο – Χημείο – Χημικές αναλύσεις
Στο Οινολογικό Εργαστήριο – Χημείο διενεργούνται οι απαραίτητες Χημικές αναλύσεις από την συγκομιδή των σταφυλιών έως και την εμφιάλωση του οίνου προκειμένου ο παραγωγός να δημιουργήσει ένα προϊόν ασφαλές, μοναδικό, υψηλής ποιότητας.
Ηλεκτρονικές ετικέτες οίνων – QR Code Labeling for Wines
Πλατφόρμα Ψηφιακών Ετικετών για Κρασιά – QR Code Labeling for Wines Δημιουργήστε ηλεκτρονικές ετικέτες για τα προϊόντα σας, εναρμονισμένες με…
Υπηρεσίες / Αναλύσεις οίνου & γλεύκους
Η διενέργεια οινολογικών αναλύσεων είναι το πολύτιμο εργαλείο που θα βοηθήσει τον οινολόγο να δημιουργήσει ένα προϊόν ασφαλές, μοναδικό, υψηλής…
Πακέτα αναλύσεων
Επαγγελματίες – Οινοποιεία Ερασιτέχνες – Χωρική Οινοποίηση Αναλύσεις για επαγγελματίες οινοποιούς Υπηρεσίες οινολόγου Αναλαμβάνουμε την επιστημονική υποστήριξη για…
Δειγματοληψια / Παραλαβη δειγματων
Οδηγίες για μια σωστή δειγματοληψία Για το κρασί ή το γλεύκος, η δειγματοληψία από βαρέλια ή δεξαμενές…
Επεξηγηση χημικων μετρησεων
Στο εργαστήριο διενεργούνται μια σειρά χημικών μετρήσεων για το μούστο και το κρασί σας: Σάκχαρα Πυκνότητα, Ειδικό Βάρος Βαθμοί Baume,…
Επικοινωνια – Χαρτης
Ακολουθούν τα στοιχεία επικοινωνιας με το οινολογικο εργαστηριο και η διεύθυνση αποστολής των δειγμάτων. Για την αποστολή των δειγμάτων σας…
Χημικές αναλύσεις σε κρασί & μούστο – Οινολογικό εργαστήριο
Αγορές υπηρεσιών
Διαβάστε σχετικά με το κρασί…
Πλατφόρμα Ψηφιακών Ετικετών για Κρασιά – QR Code Labeling for Wines Δημιουργήστε ηλεκτρονικές ετικέτες για…
Δυο φωτογραφίες από τον τρύγο και τα πατητήρια της Κερατέας. Είναι του Τσεχοσλοβάκου φωτογράφου Jan…
Μία ουσία του κόκκινου κρασιού που πιστεύεται ότι παρέχει πολλά οφέλη στην υγεία, μπορεί να…
Τα φαινολικά συστατικά είναι πολύ σημαντικά στην οινοποίηση, επειδή παίζουν σπουδαίο ρόλο στα κρασιά και…
Η βρετανική Telegraph χαρτογράφησε τις χώρες που απολαμβάνουν περισσότερο το κρασί και μια και μόνο…
Νέα έρευνα ανακάλυψε ότι άνθρωποι που κατανάλωναν λιγότερο από 1 ποτήρι κρασί την ημέρα είχαν…
Χωρίς να είναι γνωστό στο ευρύ κοινό, το κρασί σε επίπεδο Ευρωπαϊκής…
Στα μάτια ενός έμπειρου δοκιμαστή η όψη του κρασιού και τα επιμέρους στοιχεία της δίνουν…
Η πτητική οξύτητα αναφέρεται στα αποστάξιμα οξέα ατμού παρόντα στο κρασί, το πρώτιστα οξικό οξύ…
Μοναδικό ανάμεσα στα διάφορα είδη του μοσχάτου, το μοσχάτο Αμβούργου ξεχωρίζει από τις ερυθρωπές ρώγες…